Идеи за входния портал

Ако сте почитатели на арковидните портали, ви предлагаме да разгледате тези два дизайна, които са доста различни един от друг, но и двата са много красиви и стилни. При първия, дървената входна арка е съчетана с ограда, направена в същия стил и цвят. Разбира се, подобна красота е възможно да се постигне и в нашите географски ширини, но по обясними причини височината на оградата и съответно на вратата под арката ще се наложи да бъдат доста по-високи от показаното на снимката:

Белият цвят изпъква невероятно добре сред зеленината на храстите и дърветата, въпреки че за всеки е ясно, че цената за поддържането на безупречния вид ще е висока, но си струва. Красотата на арката се вижда в пълна сила, когато тя служи като подпора за увивни храсти и цветя, като розите са едни от най-предпочитаните за целта.

Втората идея е също много оригинална и интересна. При нея дървените арка и врата са съчетани с каменна ограда. Оградата би могла да бъде истински каменен зид, а може и да се направи имитация на каменна ограда с щампован бетон например. Ако харесвате светлите врати и портали, но снежно бялото ви идва твърде ярко, то кремавият цвят е един много елегантен избор:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: