Оптимизиран дизайн на бюро

Обикновено сме свикнали да виждаме дизайни на бюра с дълбоки и дълги чекмеджета или шкафове под работния плот. Но за по-добро организиране на складовото пространство в бюрото могат да се намерят и други по-оптимизирани решения. Вместо голям и дълбок шкаф, от дясната си страна това бюро разполага с няколко вида решения за съхраняване на пособия и материали:

Откритите рафтовете отпред дават добра възможност за съхраняване на ежедневно използвани офис материали в кошници или кутии с надписи.  Вертикалното чекмедже зад него предлага допълнителна възможност за складиране в няколко отделения. И това не е всичко, можем да видим, че зад вертикалното чекмедже има малки вертикални рафтчета.

Разбира се, тези рафтчета могат да се възприемтат като една допълнителна опция, защото твърде много може да оскъпят проекта, а и са по-трудно достъпни. Но това, което ми допадна много в цялостния пример е идеята чрез допълнително вертикално чекмедже да се раздели складовото пространство под бюрото. Подобно решение е доста по-удобно от това да издърпаваме дълги чекмеджета или да подреждане офис материали върху твърде дълбоки рафтове.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: