Вътрешни прозорци

Стилен и интересен интериорен елемент, с който бихте могли да внесете оригиналност и разнообразие в интериора си, са поставените на някоя вътрешна стена прозорци. Обикновено това се прави в домове, където е заложено на отворените пространства между помещения като кухня, хол, антре. Приятен ефект се получава, когато в двуетажна къща поставите подобни прозорци, откриващи гледка към стълбите за втория етаж.

Интериорни решения като това визуално разширяват пространството в дома, и също така в зависимост от своя дизайн могат да бъдат един много интересен декоративен елемент. Можем да видим колко добре стилът на тези прозорци и на белият трим около тях пасва на дизайна на дървената бяла ламперия отдолу.

Вътрешните прозорци са страхотен начин да създадете усещане за повече пространство и светлина в малкия дом. Особено подходящи са в случай, че имате разделяща стена между хол и малък кухненския бокс или между кухнята и трапезарията. Така малките помещения ще изглеждат много по-просторни и уютни.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: