Малка, красива и функционална

Обичам малките къщи. Има нещо специално в тях, нещо, което голямата къща не може да ти даде. Малките пространства са не само по-лесни за поддръжка, но също много по-лесно се персонализират и поддават на превръщането им в уютни кътчета.

Малка дървена къща

Тази къщичка е замислена като плажна къща за отдаване под наем. Но е направена така, че да е годна за целогодишно живеене. Стените са напълно изолирани и са осигурени всички удобства за живеене.

Интериор на малка къща

За много млади семейства това би бил идеален и икономичен вариант за собствен дом. Къщичката притежава всички основни удобства на съвременния живот.

Кухня в малка къща

Кухнята е достатъчно голяма и функционална.  Отворените пространства премахват усещането за малкия размер на къщата и позволяват да усетите простор дори на малката площ.

Спалня в малка къща

Подобни решения дават възможност дори на хора с много ограничен бюджет да придобият свой дом. Една малка къща с малък двор на село ще бъде в пъти по-добро място за живеене от малък апартамент в града. За разлика от апартамента, дворът увеличава многократно усещането за размера на дома. Малки градински постройки ще увеличат складовата площ, и не на последно място, усвояването на подпокривното пространство ще осигури допълнително място за складиране на багаж. Така малките пространства ще се отпушат и ще доставят много по-голямо усещане за простор и широта от един апартамент със същата жилищна площ.

Реклама

3 коментара

  1. А каква е нейната стойност с поставянето й.

    Отговор

  2. Ами не знам колко струва понеже не съм сядал да сметна колко може да излезе подобна къща. Снимките са от Англия.

    Отговор

  3. Подкрепям твърдението, че такава къща на село е по-добро решение от апартамент в града. Такива къщички гледах из брега на Богнор Реджис и Уест Уитъринг в Англия и много ми допаднаха като стил 🙂

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: