Декорация с тапети

Декорациите за стена от типа на картини, пана и всякакви други декорации в рамки придават оригинален и завършен вид на интериора и привличат погледите. За съжаление обаче много често са свързани и с висока цена. Но има обаче и различни начини сами да си направите декорации за стена, като проявите малко повече креативност.

Създайте ефектна и оригинална декорация като използвате остатъчни парчета от тапети с интересни десени, които да прикрепите върху няколко еднакви обикновени дървени рамки. За подобна идея могат да се използват също цветни хартии или парчета плат. Подберете десени, които да пасват цветово и стилово на дизайна на стаята.

Подобна идея може да има всякакви разновидности в зависимост от подбора на рамките. Изключително ефектни са мрежовидните рамки, които имат определен брой отделения, в които можете да поставите еднавки или различни десени тапети или платове.

Любопитното в случая е, че конкретно за тази декорация е използвана стара дървена дограма. Разбира се, стига да имате идея и вдъхновение за по- нестандартен вид рамка, бихте могли сами да си я изработите или да си я поръчате при дърводелец.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: