Две свежи идеи за кухнята

Тази колоритна кухня в бяло може да ни даде някои свежи идеи за ефективност и дизайн. Издърпващата се дъска за рязане е много удобен кухненски аксесоар, особено ако се налага да оптимизираме пространството в една малка кухня. Дъската е скрита зад падаща вратичка, която външно погледнато имитира чекмедже. По подобен начин в една малка кухня може да се включи дори и издърпваща се малка маса.

Дизайнът на кухнята също е много приятен, съчетавайки снежно белия цвят с разноцветните плочки на стената между шкафовете. Собствениците са подбрали плочки в 8 различни цвята, като плочките са поставени по начин, че две плочки с еднакъв цвят да не се допират една до друга. Като цяло, когато чуем за бяла кухня не би трябвало непременно да си представяме стерилна кухня тип „лаборатория“, тъй като белите кухни предлагат изненадващо добри възможности за включване на акцентни детайли и колоритни елементи, придадащи уникален характер и индивидуалност.

Advertisements

One response to this post.

  1. Posted by Анелия Балевска, гр. Габрово on януари 13, 2012 at 20:11

    Аз също избрах за кухнята си белият цвят и се надявам, че ще се получи красиво! Проблем е обаче намирането на плочки – тези от снимките в поста са прекрасни. Ще ви бъда много благодарна ако може да ми помогнете с информация, от къде са закупени? Поздравления за блога – много интересни идеи и съвети намирам тук! Пожелавам на автора, винаги да прави това, което обича – само така е сигурно, че ще се получи нещо истинско и красиво!!

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: