Още едно приложение на входните арки

В случаите, когато към къщата и към задния двор се отива по тясна и дълга странична пътека, красивата дървена арка ще ни помогне да създадем един наистина стилен и приветлив вход към дома ни:

Поставянето на арка с подходяща врата и ограда ще превърне пътеката от невзрачна и скучна в приканваща нашите посетители към къщата и градината ни. От едната или от двете страни на пътеката задължително засадете и дълги, тесни лехи с цветя и храсти. По този начин дори и тясното пространство ще може да бъде оползотворено и превърнато в ефектен елемент от екстериора на къщата.

Реклама

2 коментара

  1. Много красива идея.За да се яви и стигне до реализация трябва много силен дух в днешното трудно време.Обикновено или средствата са малко и казваме-и без това може, или от стреса не остават сили за мечти ,камо лиза тяхната реализация…

    Отговор

  2. Налълно съм съгласен, че се иска силен дух и голямо усърдие за да може човек да постигне нещо красиво особено в България, където гозотията се е превърнала в стандарт и дори по телвизионните предавания за ремонти в дома – където уж се показва как да се направи нещо красиво се показват ужасни грозотии.

    Наличието на пари въобще не решава пролема с правенете на нещо красиво. Иска се много повече от пари, има да се плати цена която отива отвъд цветните парични хартийки.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: