Удобството и красотата на градинската къщичка

Удивително е до каква степен малките допълнителни постройки в двора могат да допринесат за увеличаването на жизненото, складовото, работното и т.н. пространство на дома ни, в зависимост от това за какво ще се използват. Тази малка градинска къщичка е красиво допълнение към екстериора на основната къща и има двойна функция според сезона. През зимата собствениците я ползват за гараж, а през топлите месеци – за къщичка за почивка и за посрещане на гости.

За целта дизайнът на къщичката включва големи врати и прозорци, които допринасят за наличието на повече светлина и прохлада в нея. Вътре тя е обзаведена в Карибски стил, който допринася за отморяващата и релаксираща обстановка. Използвани са мебели и акцентни детайли, които лесно могат да бъдат преместени от къщичката при нужда.

Подпокривното пространство на градинските къщички, независимо дали ги използвате за градинарски инструменти, офис или къща за гости, е идеалното място за създаване на допълнително складово пространство, където можете да съхранявате всички онези вещи, които не се използват често и по принцип задръстват гардеробите и шкафовете.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: