Малки и уютни трапезарии

Наличието на обособена трапезария в един дом несъмнено е от голямо предимство, но не са много хората, които имат възможност да отделят голяма площ за тази цел. Това са три съвсем малки трапезарии, които показват, че може да се създаде нещо уютно и при наличието на съвсем малко свободно пространство.

Тази стилна и кокетна трапезария е направена на мястото на стар килер, и въпреки че е малка и тясна, прозорецът и белият цвят на мебелите визуално разширяват пространството. За уютната обстановка допринасят подборът на цветовете, декорациите на стената, красивият полюлей и най-вече декоративният рафт над прозореца.

Това е още една трапезария, която е създадена на мястото на неефективно използвано пространство, в случая това преди е било мокро помещение. Тук отново наличието на прозорец и белият цвят на стените допринасят за усещането за повече светлина и широта. При нужда под местата за сядане могат да се направят шкафчета или чекмеджета за съхраняване на сезонни дрехи или други рядко използвани вещи.

Ако имате вграден кът за почивка при някой прозорец ( т.нар. window seat) можете лесно да го превърнете в трапезария като добавите маса и столове:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: