Как да оптимизираме малката детска стая?

Това е още един интериорен дизайн на малка детска стая за две деца, при която е търсена функционалност, практичност и спестяване на пространството. Тук отново не е използвано стандартно легло на два етажа, а начинът по който са разположени двете легла е позволил някои оптимизирани решения.

Раздвиженият дизайн на мебелите е дал възможност под горното легло децата да разполагат с гардероб, както и с малка масичка за игра.

Можете да видите, че става въпрос за една наистина малка и тясна стая, но при добра организация е постигната много добра функционалност и децата разполагат с красиви мебели с модернистичен дизайн и с немалко място за съхранение на вещи. Свежият дизайн на мебелите и изборът на цветовете (в случая стаята е за момиченца) допринасят за приятната обстановка.

Плотът на бюрото има възможност да се прибира навътре, когато децата не го ползват, а множеството шкавчета във формата на кубове също са интересна идея за детската стая.

Реклама

2 коментара

  1. […] Раздвиженият дизайн на мебелите е дал възможност под горното легло децата да разполагат с гардероб, както и с малка масичка за игра. Continue reading […]

    Отговор

  2. Posted by Sash on март 14, 2012 at 21:23

    Чак когато направих високо легло за детето ми помислих кой ще го оправя това легло… но беше късно 🙂

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: