Преобразяване – спалнята

Всяко нещо в един дом може да бъде преобразено за по-добро. В тази публикация искам да споделя една успешно преобразена спалня.

Спалнята преди

Сигурен съм, че много български семейства не само биха се задоволили с тази визия, но дори биха били много доволни ако спалнята им изглежда поне така добре. Това обаче, което липсва е цвета. Монотонната цветова гама, която е използвана прави цялостното излъчване доста скучно. Нека да видим как всичко това може да бъде преобразено.

Спалнята след

Белите или светло боядисаните стени, които са много характерни за българския интериор правят обстановката да изглежда студена и стерилна. Ето защо пребоядисването на стените в по-наситен цвят е първата стъпка към успешно преобразяване. Цветовата гама на която се е спрял дизайнерът е зелено-червено-кафяво, като белите завивки играят като фон за изпъкване на тези цветови акценти.

Спалнята след

Масивните дървени мебели допринасят за кафявите елементи в цветовата схема, а поставянето на картини спомага за завършеността на визията.

Спалнята след

Червения килим, двете червени настолни лампи , както и други аксесоари осигуряват присъствието на червеното в цветовата схема.

За мен основния урок в това преобразяване е че трябва да се използва предварително подбрана цветова схема, която да се следва последователно във всички елементи на интериора.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: