Бебешка стая в синьо

При интериорните дизайни на бебешки и детски стаи почти винаги родителите предпочитат да направят стените в един или няколко цвята, разлини от белия. Но има и някои допълнителни интериорни елементи, като тримове около прозорците и первази на пода, които много често се подценяват, а всъщност те биха допринесли за завършеността на дизайна.

В тази бебешка стая можем да видим колко добре светло синият цвят на стените е балансиран от белия цвят на трима около прозореца и на широкия перваз на пода, както и от белите мебели. Бялото дава възможност за използването на по-тъмни цветове за стените на една стая, като същевременно се запазва усещането за простор и светлина в помещението. В България не е толкова застъпено използването на подобни елементи и това е една от причините дизайните на детски стаи, независимо дали в частни домове, или демонстрираните такива в магазини или изложбени зали, да изглеждат някак незавършени и плоски.

Реклама

One response to this post.

  1. […] При интериорните дизайни на бебешки и детски стаи почти винаги родителите предпочитат да направят стените в един или няколко цвята, […] Прочетете повече -> WordPress.com Top Posts […]

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: