Стенни етажерки – практични и декоративни

Малки стенни етажерки като тези са чудесно допълнение към кухнята и могат лесно да бъдат поставени на някоя свободна стена, тъй като не заемат много пространство.  Освен че са удобни за подреждане на бурканчета с подправки, чаши или дребни кухнески принадлежности, както и на малки декоративни предмети, етажерките сами по себе си изглеждат като красива стенна декорация.

Идеята да се съчетаят няколко едностилни, но различни по цвят и форма етажерки, е наистина оригинална и ефектна. Като цяло всякакви открити етажерки и рафтове, подредени с красиви съдове и симпатични бурканчета, са много характерни за кухните с т.нар. „rustic“ или провинциален стил. Тъй като излъчването им е малко ретро и доста далече от това на по-съвременните плоски и лъскави кухни, подобни етажерки несъмнено ще паснат на по-традиционните кухненски интериори.

Advertisements

2 коментара

 1. Наистина красиви етажерки! Ако сте фенове на стенните етажерки може да разгледате сайта ни, който е посветен изцяло на полиците и етажерките за стена http://etajerki.com

  Отговор

  • По принцип не допускаме рекламни коментари в блога, но понеже желаем да подкрепяме малкия бизнес ще ви оставя съобщението, пък дано да имате полза.

   Само, че ако искате да имате бъдеще в тази сфера би било добре да изоставите ПДЧ-то и правоъгълните форми и да започнете да правите неща от истинско дърво с живи органични форми, както са етажерките показани в статията.

   Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: