Преобразяване 04 – Предна веранда

В тази статия ще ви представим преобразяването на тази къща, чийто вход първоначално изглежда скучен, неприветлив и зле дефиниран, криейки същевременно добър потенциал за промяна. Този случай е една добра илюстрация за това как входа, предната фасада на къщата и предния двор могат значително да променят нейната визия.

И ето какво е постигнато след промяната, която е базирана на отварянето на затворената веранда и създаването на приветливо място за почивка за домакините и техните гости:

Силният наклон, който първоначално е водел към къщата, сега е балансиран с добавянето на стълби, а верандата освен покрита има и открита част. Бялата оградка на верандата и двете пирамидални колони придават стилен и изискан стил на първоначално невзрачната къща. И за да се обогати и освежи гледката докрай, предният двор е облагороден с цвета и зеленина и пътека, подканваща посетителите към входа.

Реклама

2 коментара

  1. Posted by Тони on март 10, 2011 at 17:44

    Много ми харесва, как бих се настанила в една такава променена къща бе хора?Подарете ми един ден сред тази красота.

    Отговор

    • Ако успеем да постигнем това, което сме почнали да правим, може и да успеем да ви подарим един ден сред такава (и по-голяма) красота.

      Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: