Как да обогатим функционалността на малката къща?

Малката къща може да стане „голяма“, ако максимално се оползотвори нейния подпокривен етаж и се превърне в жилищно пространство. Включването на капандури в дизайна на една къща придава индивидуалност и уникалност на нейния екстериор и значително помага за по-голямата функционалност на подпокривния етаж. Има различни видове капандури, ето и една малко по-нестандартна капандура, която е съчетана с малък балкон и изглежда доста елегантно:

По този начин спалнята на горния етаж се е превърнала в светло и уютно място за почивка. Френските врати и двата странични прозореца помагат за притока на дневна светлина в малкия кът за четене в спалнята, а голямата капандура разширява пространството в стаята.

Малката веранда пред входа на основния етаж е още един начин да спечелите място за почивка и да обогатите екстериора на къщата. Това че една къща е малка не означава, че тя трябва да бъде твърде семпла и да прилича на схлупена кутийка. Но напротив, размерът може да се компенсира чрез различни декоративни и функционални детайли, както в екстериорно, така и в интериорно отношение, които да я превърнат в уютен и обичан дом.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by Любов Аврамова on ноември 28, 2011 at 18:30

    Желание да имам такава къщичка.Комфорт и уют.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: