Стилна идея за спалнята

В тази статия бихме искали да ви покажем една много стилна и красива идея за спалнята и спалното бельо, изпълнена по два различни начина. Идеята е свързана с покривките за легло, които се слагат под матрака и се спускат надолу до пода, или т. нар. bedskirts. Сами по себе си тези покривки придават на леглото много елегантен и завършен вид, но в случая имаме и допълнително развитие на този текстилен елемент, достигайки до нещо много оригинално и практично:

Към покривката под една или друга форма могат да се добавят удобни странични джобове, в които човек да може да постави книга, списание, очила или нещо друго, което да му е под ръка, когато си почива на леглото. Джобовете могат да са част от отделна тънка лента, поставена върху покривката, или пък да са пришити към самата покривка:

Когато за тях се подберат подходящи платове с цветове, съобразени с останалите текстилни детайли в интериора, джобовете могат да се превърнат в красив акцентен аксесоар в стаята:

Реклама

2 коментара

  1. Posted by Di on юни 5, 2011 at 14:45

    Би било добре да посочвате източниците на изображенията, както и на самите идеи. В противен случай, все едно ги представяте за ваши.

    Отговор

    • Да покаже и коментира някой нещо, което е видял някъде не представлява претенция за собственост на идеята. Това е блог а не фирмен сайт. Блога има функция на медия, а никоя медия когато съобщава за новина или идея няма претенцията за собственост на идеята. Снимките които публикуваме са събирани с цел лично вдъхновение в продължение на години и източника не винаги е ясен, затова сме предприели да не публикуваме източниците, защото не би могло да има консистентност в този подход.

      Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: