Декоративни акценти в спалнята

Декорациите за стена винаги са били предпочитан начин за украсяването на една спалня и придаването на повече характер и индивидуалност на интериора. Ако и традиционно за целта да са били използвани най-вече картини, особено пейзажи, и семейни снимки в рамки, то в днешно време има една съвременна тенденция да се използват малки колекции от абстрактен арт за декориране на стените в дома:

Идеята обикновено включва използването на серия от абстрактни пана или картини, чиято цветова гама повтаря или обогатява цветовата гама на интериорния дизайн. В случая освен на цветовата гама стенната декорация пасва и на правите линии от дизайна на леглото и спалния комлект.  За да изглежда композицията като едно цяло, обикновено подобни картини са с еднакъв размер или са поставени в еднакви рамки.

Принципно като се вникне в подобна идея могат да се създадат много креативни неща, които да придадат стилен вид на стените, като реално създаването им не е нещо сложно, а резултатът е много ефектен. Ето как най-обикновени текстури върху плат или хартия, поставени в рамки, се превръщат в предмети на изкуството,  допълващи стилния интериор:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: