Детската стая – цветна и функционална

Интериорният дизайн в детската стая изглежда цялостен и завършен, когато отделните детайли от него са подчинени на една тема и пасват на избраната цветова схема. Тази детска стая предлага богат материал за вдъхновение както по отношение на комбинирането на цветовете, така и във връзка с разнообразието и функционалността на мебелните решения.

За свежите цветови комбинации снимките от галерията по-долу говорят достатъчно. Но за нас от голям интерес са различните видове шкафове, които са комбинирани в стаята, с цел детето да има максимално удобни места за подреждане на своите вещи. Вградени шкафове с плътни и прозрачни вратички, чекмеджета под леглото, рафтове с кутии и кошници за съхранение, големия дрешник, в който може да се влезне – всички те помагат за доброто организиране на стаята и за нейния спретнат вид.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by дограма on април 24, 2013 at 10:30

    Чудесна стая с толкова красива палитра от цветове,които са добре обмислени къде да се поставят. На мен също са ми от голям интерес различните видове шкафове, които са комбинирани в стаята, с цел детето да има максимално удобни места за подреждане на своите вещи. Много малки и по-големи шкафчета и всичките са в страхотни цветове.Всяко дете ми харесало да си има подобен кът в къщата.Благодаря за снимките , често влизам в блога ви и съм приятно изненадана от предложенията ви.

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: