Детска къщичка в стаята (проект)

Колкото и да обичам детските къщички за двора, не мога да подмина факта, че 80% от българите живеят в апартаменти и нямат двор. Ето защо, когато реших да създам първата ни детска къщичка, която ще може да бъде поръчвана и закупувана, аз предпочетох първо да направя интериорен вариант. Тази публикация има за цел да ви запознае с проекта, по който работим, и след това ще публикувам в блога как сме успели да го реализираме.

Проект за интериорна детска къщичка "Крафтсман"

Интериорната детска къщичка трябва да бъде едновременно достатъчно голяма да става за игра и достатъчно малка, за да пасва на детската стая, без да изяжда наличното пространство. Затова нашата къщичка ще бъде около 1200 х 1000 мм максимален габаритен размер (заедно със стрехите на покрива) и подовият отпечатък ще бъде около 1100х820 мм. Цветовите решения могат да варират, като може да има типично момчешки или момичешки варианти:

Интериорна детска къщичка за момиченца

На този етап ние ще реализираме и заснемем само първия вариант. Колко добре ще успеем да се справим с този проект ще видите от следващите ни публикации. Очаквайте включване с реални снимки и цени.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: