Шкаф за играчки за детската стая

Шкафовете с рафтове и без вратички са много удобни за организирането на играчките на детето в неговата стая. Желателно е тези шкафове да са достатъчно ниски, за да може детето да има лесен достъп до рафтовете. За да се организират по-добре играчките и други детски принадлежности и за да има шкафът подреден вид, можем да използваме кутии или кошници за съхранение на вещи.

В магазините за дома има голямо разнообразие от цветове и видове подобни кутии и кошници. Върху кутиите могат да се сложат надписи за това какво ще се държи в тях. Ако детето все още не може да чете, добра идея е да се залепят картинки според видовете играчки. Този тип шкафове ще изглежда доста стилно, ако се подберат кутии, подхождащи цветово на интериорния дизайн на стаята. Върху шкафът детето може да подреди своите най-любими играчки.

2 коментара

  1. Posted by Tanya on януари 6, 2013 at 09:26

    Здравейте, харесвам идеите, които предлагате за организиране на детската стая, с кутии подредени в шкаф. Бихте ли ми казали къде могат да се намерят вашите продукти, каква е цената и т.н. Също ако предлагате и други варианти. Предварително благодаря,
    Таня

    Отговор

    • Здравейте Таня, това не са наши продукти, защото този сайт не е фирмен магазин, а е блог в който споделяме с българските читатели идеи от цял свят.

      Специално тази идея не е трудно да се реализира в България, защото можете да си купите подобни кошници от множество магазини в България (Икеа, Юск, Комо и прочие) и след това те могат да се поставят в почти всеки шкаф с рафтове и да се получи тази визия и функционалност.

      Отговор

Оставете коментар:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.