Как да организираме мокрото помещение

Независимо дали имате отделна стая, предназначена за мокро помещение, или сте обособили малък кът с тази цел във вашата кухня, коридор или сутерен, то има някои функционални решения, които ще ви помогнат за по-добрата организация. За да скриете гледката на пералнята и миялната можете да ги вградите в красив шкаф като този. Плъзгащите се двукрили врати, които се отварят като се сгъват по средата, не отнемат толкова място от пространството при отваряне, колкото едни обикновени врати.

Друго предимство на вграждането на този тип домакински уреди е, че затварянето им шкаф намалява шумът, който идва от тях. Широкият плот на шкафа осигурява добра работна площ за организиране и сортиране на дрехите и за поставяне на кошници с пране. Също така върху него, както и в тези симпатични шкафчета над плота, можете да държите сапуни, прахове за пране и други необходими препарати. И не на последно място, цялостната визия на това мокро помещение или кът за пране е на едно изключително свежо, чисто и спретнато място, което се дължи на избора на светлия кремав цвят в комбинация с белия цвят на вратата и прозореца, и на красивия трим около тях.

По подобен начин пералнята и сушилнята могат да се скрият в един висок шкаф с врата, като се разположат една над друга, за да се спести допълнително място.

Поставянето на такава завеска или перденце под плота е добро решение, ако искаме да прикрием съдържанието на пространството зад него, в което можем да поставим както пералня или сушилня, така и кошове с пране, а също и прахове за пране и препарати за почистване на дома.

Ако мястото в дома ни е ограничено, бихме могли да вградим тези уреди в някоя ниша в коридора, сутерена или мазето, както и няколко шкафа за необходимите домакински принадлежности. Красивите дървени шкафове във всички тези сервизни помещения създават впечатление за стил и подреденост в дома.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: