Необходим аксесоар за детската стая

Децата страшно много обичат малките детски столчета и изобщо всички малки мебели, защото те пасват идеално на техния размер и са им наистина удобни. А и най-вече, защото ги усещат като „свои“. Има най-различни видове столчета за деца, но едни от най-необходимите и функционални са т.нар. столчета за стъпване. Това малко симпатично столче всъщност представлява мини стълба с две стъпала, на която детето може да стъпи, за да достигне безопасно до място, което иначе му е твърде високо.

Колкото и да е малко, това красиво бяло столче е изработено майсторски и с изящност на детайла. Материалът, който е използван, е масивно дърво, а боядисването и изрисуването на флоралните орнаменти е направено ръчно. По-икономичен вариант е такова столче да се изработи от МДФ, вместо от масивно дърво.

Направено по поръчка, едно подобно столче за стъпване може да се персонализира като се изгравира или изпише върху него името на детето, за което е предназначено. Интересно решение е, ако под горното стъпало се изгради малко пространство за съхранение на някои любими на детето играчки.

Опростен вариант на тези столчета е да се направят без второ стъпало. Независимо дали са с едно или две стъпала, освен в стаята на детето, едно от основните предназначения на столчетата за стъпване е в банята, където благодарение на тях децата биха могли да използват мивката и да влизат във ваната много по-удобно и безопасно.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by Десислава on юни 15, 2016 at 23:34

    Здравейте,бих искала да попитам от как мога да се сдобия с такова „персонално“ столчче?

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: