Чудесна идея за оптимизиране на кухнята

Един от начините да оползотворим някой ъгъл в кухнята е като си направим килер там. Това е една чудесна идея за ъглов килер, в който домакинята може да влезне и да се възползва от изобилие от шкафове и рафтове, стигащи най-вероятно чак до тавана.

Матираното стъкло на вратите на този килер скрива гледката на нещата, които са в него. Всяка домакиня би се радвала да има достатъчно голям и добре организиран килер, или място, в което да се държат различни видове продукти, варива, подправки, консерви, буркани, чайове, някои електрически уреди, кухненски принадлежности и т.н. С други думи, един куп дребни неща, които трябва да бъдат държани „под контрол“, ако искаме да имаме ред и организираност в кухнята.

За съжаление, не към всяка кухня може да се направи килер, в който да може да се влезне. Затова обикновено се налага да се направи голям и висок шкаф, който да изпълнява тази функция. В такъв случай, една от най-оптималните идеи отново е да се направи такъв шкаф в ъгъла, като по този начин се оползотворява максимално ъгловото пространство и се печели значително място за съхранение на продукти.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: