Къщичка за инструменти – преди и след

Тази малка барака за градинарски инструменти е била превърната от обикновена сива постройка, без специализирани складови решения за съхраняване на инструментите, в една колоритна и спретната градинарска къщичка с множество интересни идеи как да организираме всички онези многобройни сечива и пособия, свързани с поддържането на градината и двора.

преди

Обновяването на къщичката включва както нейния екстериор, така и интериора, и резултатът е тази красива и функционална градинарска къща:

след

За да не изглежда безлична и сива, отвън тя е освежена с комбинация от жълт и червен цвят и са сложени кепенци на прозореца. А отвътре е организирана по начин, че всички инструменти, празни саксии и пособия да бъдат подредени и лесни за намиране. За целта стените са облицовани с перфорирани плоскости, на които са закачени рафтове, куки и различни видове контейнери за съхраняване на по-дребни предмети. Използвана е дори и вътрешната страна на вратите. Създадена е и удобна работна градинарска маса. Подробно можете да разгледате интериора в галерията по-долу:

Оставете коментар:

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.