Красота и хармония в двора

Едно от най-прекрасните неща на това да живееш в къща е, че можеш да се радваш на собствен двор. Невероятно е колко много човек може да си отпочине в двора си, особено ако той е облагороден и спретнат и е направен с много желание и любов към красивите неща.

Един от съществените елементи в тази посока е дори и малките складовите постройки, които имаме в градината си, да бъдат красиви и напълно хармониращи на екстериора и на стила на основната къща, и по никой начин да не загрозяват гледката. Можем да видим, че дори и малкият склад за инструменти е възможно да бъде не просто някаква невзрачна барака, а малка спретната къщичка, която да допринася за цялостната визия на екстериора.

Забележително е, колко добре белият цвят на сградите и на оградата контрастира сред зеленината на растенията. Интересна идея е да украсим двора не просто с растенията, които сме засадили в градината и в саксии, но и с красиви зелени венци, които обикновено сме свикнали да виждаме предимно на входната врата на къщата. Но ето че с тях бихме могли да освежим градинската къщичка, също така изглеждат страхотно и поставени върху бялата ограда.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: