Живописни къщички в градината

Градинската къщичка за инструменти освен полезна и функционална би могла много да допринесе с вида си за цялостната визия на двора. Вместо просто да се снабдим с една обикновена барака за склад, бихме могли да се радваме на една красива дървена къщичка, в която да ни е приятно да работим, да складираме инструменти и наистина да бъде нашето любимо кътче в градината.

Градината е място, където влагаме усилия да направим нещата красиви и приятни за окото. И също така място, където можем успешно да съчетаем естествената красота на природата с изяществото и майсторската изработка на градинските постройки и структури. Видимо е, че тази бяла къщичка наистина е собственост на запалени градинари, защото не всеки би тръгнал да си прави градинарска къщичка с толкова орнаментални детайли, декорации, допълнителни елементи и оформление около нея. Един от незаменимите елементи, които придават характер и красота на подобни постройки, са увивните цветя и храсти, които се катерят по фасадата им. Растенията помагат за съвсем естественото сливане на къщичките с градината около тях и могат да допринесат за приятния вид и на съвсем обикновени градински къщички.

Превзета от красиви розови храсти, тази дървена градинска къщичка изглежда толкова естествено сред зеленината и цветята на двора! Тя е идеалното място за съхраняване на градинарски инструменти и принадлежности, празни саксии, пакети с тор и т.н. Обикновено този тип къщички може да се обзаведе и с удобна работна маса, което улеснява много градинаря в работата му със засаждането и пикирането на разсадите, както и в работата му с растения в саксии. Когато са не само функционални, но и красиви, градинските постройки се превръщат в сърцето на градината, а градинарят има възможност да вложи творчество и креативност в тяхното оформление и в заобикалящата ги обстановка.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: