Страхотна бебешка стая

Бихме искали да ви представим този чудесен интериор за бебешка стая, който може да ви вдъхнови, когато обзавеждате стаята за вашето бебе. Тази стилна и уютна бебешка стая е забележителна с подбора на нежните пастелни цветове и страхотните апликации на цветя и птички по текстилните елементи в стаята.

Цялостният интериор е подчинен на избраната тематика и цветова гама. Това, което допринася за стила и красотата на подобни интериори, които могат да се видят в различни западни източници, до голяма степен се дължи на страхотните текстилни елементи, включени в дизайна. Характерното за тях е, че в един и същи стил и цветове се предлагат всякакви текстилни изделия за стаята – като се започне от основния комплект за легло, допълнителните кърпи, декоративни възглавнички, завивки, мине се през завесите за прозореца, и се стигне до различни видове аксесоари за стаята и декорации за стената.

Тези платнени панели за стена между другото са една много ефектна и лесна за изпълнение идея. Ако си правите завивки по поръчка, можете да си направите подобни панели като използвате парчета от избрания плат, като ги прикачите към дървени рамки или към платна за картнини. В същия стил като останалите елементи от бебешката стая се предлага и платнен кош:

За съжаление до момента не сме открили в България място, където да се предлагат цялостни тематични текстилни решения за детската или бебешката стая. Дори и избора на спални комплекти за детето тук е доста труден, предвид това, че целият пазар е буквално залят от китайски стоки. Но ако вие самите знаете от опит за магазини, в които се предлагат наистина красиви спални комплекти за бебета и деца от качествени материали, бихте могли да споделите в коментарите под темата.

Реклама

One response to this post.

  1. Posted by jivkadim on юли 30, 2010 at 16:39

    http://www.tekaex.com/
    – ето място, където могат да се намерят изключително качествени тематични комплекти и цялостни решения от текстил за бебешката стая :). Говоря от опит! Друго предимство на тази фирма е, че изпълняват и поръчки.
    Ето още един пример, който ще намерите в секция Колекции – http://www.tekaex.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=80&Itemid=51

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: