Детската стая – стилна и красива

Интериорният дизайн на тази детска стая е наистина страхотен и вдъхновяващ, и е поредното доказателство, че за да изглежда една стая „като от списание“ е необходимо съчетанието на доста фактори. Стаята както изглежда е предназначена за момиченце и едно от първите впечатления е за чудесното съчетание на избраните цветове, а което е постигната красива, стилна и свежа обстановка:

От една страна има чудесен контраст между сините стени и светлите мебели, тримове и декорации, а от друга – всички цветове са пастелни и това допринася за релаксиращата и успокояваща сетивата обстановка. Забележителен е красивият дизайн на дървените мебелите (особено на леглото), които са изработени с нежни, орнаментални детайли и са много далече от това да бъдат плоски и скучни.

Нестандартна и оригинална е идеята леглото и нощното шкафче да бъдат боядисани в съвсем блед, пастелен цвят, в случая розово, откроявайки се по този начин сред останалите бели мебели. Завивките не са с някакъв сложен дизайн и шарки (за разлика от спалните комплекти при други подобни снимки), но са също много добре подбрани като съчетание на цветове и са в хармония с останалите елементи от интериора.

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: