Колоритно обновяване на кухнята

Ако си падате по смелите дизайнерски решения и колоритните интериори, то за вас със сигурност ще представлява интерес да разгледате в детайли как е била обновена една стандартна, но доста скучна кухня, чрез прилагането на колоритна и контрастна цветова комбинация, за да се стигне до крайния резултат:

Кухнята - след обновяването /www.bhg.com/

Преди това кухнята е изглеждала като съвсем обикновена кухня, с иначе не лоши дървени шкафове и изцяло оборудвана с кухненски уреди, но проблемът е бил в това, че напълно е липсвал какъвто и да било акцент и характер в нейния дизайн:

Кухнята - преди обновяването /www.bhg.com/

За един уикенд кухнята бива преобразена с няколко креативни решения и от безлична става интересна и запомняща се. Вдъхновението за цветовата комбинация от контрастни цветове като червено, бяло и черно дизайнерът е получил от свежия флорален десен на плата, който е използван за завесата на прозореца, декоративната възглавничка и полюлея. Смелата цветова гама е приложена и в останалите елементи от дизайна на кухнята. Удивителното е, че крайната промяна е наистина драматична, докато всеки един от отделните проекти за постигането й не е никак сложен. Различните детайли от кухнята можете да разгледате по-подробно в галерията по-долу:

Реклама

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: