За красивите екстериорни решения

Малката дървена къща би могла да се превърне в едно уютно и изключително приветливо място за живеене, ако нейният екстериор бъде създаден по стилен и креативен начин. От една страна, красиво направената фасада с декоративни елементи, разчупеният дизайн на покрива, входното оформление могат да придадат на къщичката уникалност и стил, които със сигурност ще я разграничат от това, което сме свикнали да наричаме „барака“.

От друга страна, красивото и спретнато градинско оформление също е много важно, тъй като то допълва и обогатява цялостната визия на къщата. Дори е удивително как една красива и подредена градинка може да разхубави дори и една много по-невзрачно изглеждаща къща от тази.

Тук интересно решение е използването при оформлението на двора само на извити форми, а не на прави линии. Алеите и лехите с нестандартни форми са много по-привлекателни за окото и сякаш те приканват да се поспреш и да разглеждаш. Също така тази идея дава възможност и за оформянето на различни кътчета в двора. Подобна къща като тази би могла да се използва по най-различни начини – от къща за постоянно живеене или лятна вила, до градинска къщичка или офис.

Реклама

2 коментара

  1. […] Малката дървена къща би могла да се превърне в едно уютно и изключително приветливо място за живеене, ако нейният екстериор бъде […] Прочетете повече -> WordPress.com Top Posts […]

    Отговор

  2. Posted by мариана on февруари 8, 2011 at 15:29

    това наистина е разкошно,но моите възможности са значително по-малки и бих предпочела нещо от рода на горска къщичка…в представите ми е дървена,мъничка-само за дървени маса и пейки…като в приказките!аз вече съм си я оформила,но ще се радвам да видя и други решения!благодаря Ви за цялата тази красота,която предлагате!страхотни сте!с уважение!

    Отговор

Оставете коментар:

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: